Blog

Hazır Ofis Nedir?

Teknolojik imkanların her geçen gün sınırsız bir hale dönüşmesi, girişimciliğin popülaritesindeki artış ile birlikte hazır ofis kavramı daha fazla dikkat çekmeye başladı. Peki, hazır ofis nedir?

Hazır Ofis, şirketlerin kuruluş aşamasında kira, tadilat, dekorasyon, su, temizlik, ofis mobilyaları gibi masraflarını azaltarak toplu çalışma alanlarında tüm bunları hazır olarak edinebilmesine olanak sağlayan bir sistemdir. Hemen hemen her meslek kolu ve sektörden insanların tercih ettiği hazır ofisleri günümüzde çok büyük çaplı işler yapan firmalar dahi tercih ediyorlar. Bunun dışında özellikle freelance çalışanlar, ortak fikirlerde bir araya gelen girişimciler de hazır ofisleri tercih ediyorlar.

Hazır Ofisin Avantajları Nedir?

Bir ofis açmak için standart olarak yapılan işler düşünüldüğünde hem iş yükünden hem de maliyetten tasarruf edilmesi bakımından hazır ofisler büyük avantajlar sağlıyor. Kendiniz için bir ofis kiralamayı istediğinizde; ofis bulma süreci, ofisin kiralanması, emlakçı komisyonu, kira bedeli, tadilat ve dekorasyon gibi birçok aşamayı geçmeniz lazım. Bunun beraberinde doğalgaz, elektrik, su ve internet gibi abonelikler, ofis mobilyaları, ofis malzemeleri, sekreterya, çay, kahve ve temizlik gibi genel giderler büyük maliyetler oluşturacaktır. Tüm bu maliyetleri hesaplayıp hazır ofis ile bir karşılaştırma yaptığınızda, daha yolun başında ciddi bir tasarruf sağlayabileceğiniz göreceksiniz.

Bunun beraberinde firma adınız ile telefonlarınıza cevap verecek bir sekreterya, evrak, kargo, çay ve temizlik gibi işleri de sizin adınıza yapacak alanında uzman çalışanların hazır olması da büyük bir avantaj. Bu sayede ekstra bir maliyet oluşturacak ve fazlasıyla zaman ve emek isteyen işlerden sıyrılarak hem tasarruf edip hem de işinize daha iyi odaklanabilirsiniz. Ofisinizin tüm giderleri için ne ödeyeceğinizi biliyor ve işiniz dışında başka bir şey düşünmek zorunda kalmıyorsunuz. A’dan Z’ye tüm ofis ihtiyaçlarınızı karşılayarak aylık olarak sabit bir fiyat ile tüm bu avantajları yaşayarak, fikirlerinizi hayata geçirip, hazır ofis ile iş hayatınızda yükselmek çok kolay.